Zakelijk portret

Zou je graag zakelijke portretten of profielfoto’s van jouw team willen presenteren op jouw website? Collega’s leg ik met veel plezier vast in dezelfde stijl, sfeer en setting zodat de juiste presentatie jullie missie en visie versterkt.

De profielfoto’s van de medewerkers kunnen op locatie gemaakt worden, zodat de sfeer van de organisatie verwerkt kan worden in de beelden.

Daarnaast beschik ik over een mobiele studio waardoor ik flexibel inzetbaar ben en met verschillende achterwanden en studioverlichting zakelijke portretten kan creëren die passen bij jouw organisatie.

Ik hoor graag wat jouw ideeën zijn. Laat een bericht achter via het contactformulier.

“It’s one thing to make a picture of what a person looks like, it’s another thing to make a portrait of who they are” – Paul Caponigro

Tarieven

Voor zakelijke portretten reken ik een uurtarief van €115,-. Omdat ik ook graag bij zakelijke portretten de tijd neem om een mooi persoonlijk portret te maken, fotografeer ik bij voorkeur 5 mensen per uur.

Dit tarief is inclusief:

  • 2 digitale bestanden per persoon;
  • vakkundige selectie en beeldbewerking tot hoge resolutie jpg’s;
  • reiskosten binnen de regio Den Haag, daarna €0,30/km.

Bestaat jouw organisatie uit een groot of juist klein team? Of wil je andere ideeën met mij bespreken? Wil je zelf een selectie maken van de foto’s of verschillende settingen uitwerken? Of wil je misschien een combinatie van portretten met een teamfoto?

Neem dan even contact met mij op via het contactformulier zodat we de verschillende opties kunnen bespreken en ik een prijsopgave kan opstellen die aansluit bij jouw wensen.

Mobiele studio

Ik beschik over een mobiele studio met professionele apparatuur en verschillende lichtvormers. Deze kan ik op elke gewenste locatie opbouwen. Spreekt het je aan om de mobiele studio in te zetten voor de zakelijke portretten? Voor het opbouwen van de studio op locatie, reken ik een passende vergoeding van €35,-

Contact