Event

Bij het organiseren van een event komt veel kijken en het is mooi om te zien hoe tijdens het evenement alle puzzelstukjes op de juiste plek vallen. Voor je het weet is jouw event achter de rug en daarom is het mooi om het vast te leggen door een professionele fotograaf. Op deze manier kan je zelf nagenieten van wat je hebt neergezet én zou je de foto’s kunnen delen met de gasten en deelnemers van het evenement. Bovendien is het mogelijk om de beelden te gebruiken als content voor social media of andere communicatie uitingen.

Of je een congres, een uitreiking, een opening, een netwerkborrel, een personeelsuitje of een sportief evenement organiseert; als fotograaf leg ik het evenement graag voor je vast.

Als eventfotograaf beweeg ik zo onopvallend mogelijk rond om spontane foto’s te maken van alles wat er gebeurt. Het eindresultaat? Een complete fotoreportage van het evenement inclusief de belangrijkste momenten, de sfeer, de details en de mensen.

Organiseer jij binnenkort een event? Ontdek mijn fotografiestijl in mijn portfolio en neem contact met mij op om mijn beschikbaarheid te bespreken. Ik kijk uit naar een onze kennismaking én het fotograferen van jouw evenement!

“What I like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce”. – Karl Lagerfeld

Werkwijze

Voor elke fotoreportage bespreek ik graag van te voren wat jouw verwachtingen zijn bij het vastleggen van jouw evenement. Ik neem graag het draaiboek met je door zodat ik letterlijk en figuurlijk weet waar de focus ligt. Na het evenement ontvang je van mij een online gallery met alle bewerkte foto’s. Deze beelden kan je zelf downloaden, maar zijn ook beschikbaar om te delen met de deelnemers en gasten van het evenement.

Tarieven

Voor het fotograferen van een evenement hanteer ik het uurtarief van €115,-. Afhankelijk van het programma, de benodigde fotografietijd en de hoeveelheid gewenste foto’s, maak ik een offerte op maat. Neem je contact met mij op om jouw evenement en verwachtingen door te spreken?

Dit tarief is inclusief:

  • vakkundige selectie en beeldbewerking tot hoge resolutie jpg’s;
  • online gallery met de hoge resoluties jpg’s;
  • reiskosten binnen de regio Den Haag, daarna €0,30/km.

Contact