Bruidsfotografie

Wat een geweldig vooruitzicht, jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en stralende gebeurtenis propvol liefde. Deze schitterende dag vraagt om tastbare herinneringen voor het leven.

Als ervaren bruidsfotograaf leg ik deze dag met alle bijzondere momenten graag voor jullie vast. De voorbereidingen, het ja-woord, het omdoen van de ringen, maar ook de emotie, het geluk, het plezier en de warmte van de dag.

“As soon as I saw you, I knew an adventure was going to happen” – Winnie the Pooh

Werkwijze

Ik hecht veel waarde aan een goede voorbereiding en onze kennismaking, zodat we jullie wensen en ideeën met elkaar kunnen bespreken. Op deze manier sluiten onze verwachtingen goed aan en kan ik jullie dag nog beter vertalen naar een persoonlijke trouwreportage. Op jullie trouwdag beweeg ik mij zo onopvallend mogelijk rond en hou ik alle gebeurtenissen en bijzondere momenten nauwlettend in de gaten. Ondertussen zoek ik naar de mooiste composities om jullie dag zo compleet mogelijk in beelden te vangen.

Binnen een week na de bruiloft ontvangen jullie van mij een sneak preview met enkele hoogtepunten van de dag. Daarna ga ik met de rest van de foto’s aan de slag; ik maak de selectie en bewerk de beelden. Binnen een aantal weken ontvangen jullie van mij een online gallery met al jullie beelden.
Voor het album kunnen jullie zelf aangeven welke foto’s in het album moeten komen. Deze maak ik op en na jullie goedkeuring wordt het album gedrukt. Zodra het album af is, lever ik deze doorgaans persoonlijk bij jullie af.

Tarieven

Elke bruiloft is uniek, heel persoonlijk en daarom vooral maatwerk. Een pakket van zes uur fotografie is bijvoorbeeld al mogelijk voor €690. Op basis van jullie wensen, bespreken we het pakket en maak ik een offerte op maat.

Alle pakketten zijn inclusief:

  • kennismakingsgesprek waarin we jullie wensen en ideeën bespreken;
  • vakkundige selectie en beeldbewerking tot hoge resolutie jpg beelden;
  • online preview binnen 1 week;
  • online fotogallery (deelbaar met vrienden en familie);
  • reistijd en reiskosten binnen de regio Den Haag, daarna €0,30/km.

Heb je andere wensen of ideeën? Neem contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden!

Album

Een prachtig fotoalbum met daarin jullie trouwreportage laat je met trots zien aan dierbaren. Ook blader je er met veel plezier doorheen om de mooie herinneringen aan deze liefdevolle dag te koesteren. Dat kan dankzij een professioneel fotoalbum op elk moment! Laat je door mij adviseren zodat de foto’s op de mooiste manier gepresenteerd worden.

Trouwalbums zijn er in alle soorten en maten en daarom heb ik deze niet standaard opgenomen in mijn pakketten. Ik bespreek de verschillende mogelijkheden graag samen met jullie.

Om het makkelijker te maken, heb ik wel alvast een selectie gemaakt van mooie en duurzame albums. Ik werk uitsluitend met professionele leveranciers en dat zie je ook terug ik de kwaliteit. Een trouwalbum van 20×20 cm is al mogelijk vanaf €225.

Contact