Portret

Portretfotografie betekent voor mij zoveel meer dan het maken van een foto. Het is een echt proces samen met jou om je op een natuurlijke en ontspannen manier vast te leggen waardoor jij jezelf volledig herkent in het eindresultaat. We praten, lachen en zo komen we tot foto’s die bij jou passen.

Met elkaar bespreken we daarom van te voren waarvoor je de portretten graag zou willen gebruiken en vraag ik je een moodboard te maken met foto’s die je aanspreken, zodat ik zo goed mogelijk kan inspelen op jouw wensen. Misschien wil je graag een mooie profielfoto voor social media, voor op jouw cv of datingprofiel. Ook kunnen de beelden onderdeel worden van een mooie familieserie aan de muur.

Portretten kunnen op locatie gemaakt worden of in mijn mobiele studio. Hierdoor ben ik flexibel en kan ik ook gewoon bij jou thuis de foto’s maken.

Na de fotoshoot krijg je van mij een link naar de beelden en kan jij jouw favoriete portretfoto’s aan mij doorgeven. Deze portretten bewerk ik tot hoge resolutie jpg’s.

“A portrait is not made in the camera but on either side of it.” -Edward Steichen 

Tarieven

Voor portretfotografie neem ik de tijd om kennis met jou te maken en te bespreken wat we gaan doen. Ik ben pas klaar met de fotoshoot als we allebei tevreden zijn over het eindresultaat en zeggen “yes, dat is hem!”. Ik werk daarom met basistarieven. Hieronder vind je mijn tarieven voor particuliere portretfotografie. Voor zakelijke portretten verwijs ik graag naar Zakelijke PortretVoor een individuele fotoshoot van een half uur reken ik €65,-.

Dit is inclusief:

  • 5-10 digitale bestanden naar keuze;
  • een vakkundige selectie en beeldbewerking tot hoge resolutie jpg’s;
  • reiskosten binnen de regio Den Haag, daarna €0,30/km.

Mocht je tijdens de shoot met meerdere personen komen, dan bereken ik voor elk volgend persoon een korting van 10%.

Zijn jouw foto’s zo gaaf geworden en kan je niet goed kiezen? Wil je daarom meer dan de 10 bestanden afnemen? Geen probleem, ik reken €10,- per extra afgenomen foto. Mocht je meerdere ideeën willen uitwerken, bijvoorbeeld een portret shoot plus een groepsfoto of een shoot op verschillende locaties? Dat kan zeker. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat ik een prijsopgave op maat voor je kan maken.

Mobiele studio

Ik beschik over een mobiele studio met professionele apparatuur en verschillende lichtvormers. Deze mobiele studio kan ik bij mij of op locatie opbouwen. Wil je dat ik deze bij jou thuis of op een andere locatie opbouw, dan reken ik hiervoor €35,- extra.

Afdrukken

Mocht je een portret willen afdrukken of uitvergroten, dan denk ik graag met je mee zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ik werk samen met de beste leveranciers van professionele fotoproducten. Denk hierbij aan het afdrukken op speciaal fotopapier, maar ook op dibond, plexiglas, aluminium of canvas. Ook kan ik met je meedenken over verschillende omlijstingen. Neem je contact met mij op om de verschillende mogelijkheden van portretfotografie te bespreken?

Contact