Over Rachel

Ik ben Rachel, een gepassioneerde en ambitieuze freelance fotograaf. Mijn passie is het vastleggen van bijzondere momenten en speciale gebeurtenissen. Met de tijd vervagen herinneringen, daarom is het zo mooi om bijzondere gebeurtenissen vast te leggen voor later. Die warme blik, dat onvergetelijke moment, een speciale connectie, allemaal mooie emoties… Geef mij een camera en ik maak deze elementen graag tastbaar voor jou.

Ik richt mij met mijn werk als fotograaf op zowel particuliere als zakelijke klanten. Mijn zakelijke klanten bestaan uit ondernemers die ik graag help bij het creëren van content voor hun website en bijbehorende social media kanalen. Ik denk graag mee met het proces om te bepalen welke stijl en sfeer de foto’s moeten uitstralen. Bovendien werk ik regelmatig samen met ondernemers die zakelijke portretten nodig hebben. Ook ben ik inzetbaar om zakelijke evenementen vast te leggen. Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn werk? Neem een kijkje in mijn portfolio om mijn werk te ontdekken!

Voor mijn particuliere klanten fotografeer ik speciale levensgebeurtenissen, zoals een bruiloft. Maar ook rond een afscheid of naderend afscheid kan ik van betekenis zijn. Het is een eer om juist deze emotionele gebeurtenissen te kunnen voorzien van tastbare herinneringen. Daarnaast ben ik inzetbaar om persoonlijke en sprekende portretten te maken. Heb je een vraag? Stel deze gerust via het contactformulier, zodat ik je kan voorzien van meer informatie en inspiratie. Wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Mijn ervaring en passie zet ik graag in als vrijwillig fotograaf bij de Stichting Earlybirds. Deze stichting verzorgt geheel kosteloos een liefdevolle reportage voor ouders met kindjes die prematuur worden geboren en een tijdje in het ziekenhuis moeten verblijven. In deze periode gaat er veel langs je heen als kersverse ouder, je wordt geleefd en je hebt veel zorgen. Dan kan een prachtige reportage een lichtpuntje zijn. Ook speelt deze fotoreportage een belangrijke rol in het verwerkingsproces van deze ziekenhuisperiode. Deze tijd komt niet meer terug en leg ik graag voor ouders vast door middel van hartverwarmende beelden.

Kan ik meer voor je betekenen? Laat dan een berichtje achter via het contactformulier en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Veel dank voor jouw interesse in mijn werk!

“One doesn’t stop seeing. One doesn’t stop framing. It doesn’t turn off and on. It’s on all the time.” – Annie Leibovitz