Bedrijf

Wil je jouw bedrijf in beeld brengen? Heb je content nodig voor een nieuwe website of wil je graag beelden inzetten voor social media waardoor je jouw huisstijl mooier en sterker kunt presenteren? Met veel plezier fotografeer ik ambitieuze ondernemers die hun personal branding een boost willen geven. Samen bepalen we wat er nodig is om jouw wensen te vertalen naar foto’s waar je lang plezier door ervaart. Zo kan je de beelden inzetten voor jouw (nieuwe) website en delen via flyers of op social media tonen. We bepalen met elkaar het doel en maken jouw wensen concreet door middel van een moodboard. Tijdens de shoot maken we de beelden die aansluiten bij de sfeer en de boodschap die je met jouw bedrijf wilt uitstralen.

Deel jouw ideeën via het contactformulier met mij, zodat ik met je mee kan denken wat voor beelden en fotoshoot daar het beste bij past. Samenwerking met een visagist of stylist is ook mogelijk.

’Don’t shoot what it looks like, shoot what it feels like’ – David Alan Harvey

Werkwijze

Voor elke samenwerking, opdracht of project neem ik ruimschoots de tijd  om tot het gewenste eindresultaat te komen. Zo spreken we van te voren uitgebreid jouw wensen en verwachtingen door en maken we het doel van de beelden concreet. Op deze manier kan ik mij goed inleven in de fotoshoot, zodat we een sfeervol en origineel eindresultaat kunnen neerzetten.

Na de fotoshoot krijg je van mij een link naar de beelden, waar je jouw favoriete foto’s kunt selecteren. Deze foto’s bewerk ik vervolgens tot hoge resolutie jpg’s. De definitieve beelden kan je vervolgens zelf downloaden en gebruiken voor verschillende doeleinden.

Tarieven

Voor een content shoot inclusief portretten reken ik het tarief van €225,-. Dit tarief is inclusief:

  • 2 uur fotografie (op 1 locatie);
  • 10-15 digitale bestanden naar keuze;
  • vakkundige selectie en beeldbewerking tot hoge resolutie jpg’s;
  • reiskosten binnen de regio Den Haag, daarna €0,30/km.

Mocht je op meerdere locaties foto’s willen maken of andere ideeën hebben, neem dan even contact op. Samen bekijken we wat haalbaar is, zodat ik een gerichte prijsopgave voor jou kan opstellen. Ik denk graag met je mee!

Contact